ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Cumhuriyet Ortaokulu

Cumhuriyet Ortaokulu

.
Adres
KAHVECİOĞLU KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ MERKEZ. KÜME EVLERİ CUMHURİYET ORTAOKULU SİTESİ NO: 1 İÇ KAPI NO: 1 ÇAYCUMA / ZONGULDAK
Vizyon
Sosyal faaliyetlerin rahatça yaşanabildiği mekanlara sahip fiziki donanımı tam teknolojiyi ve bilimi en verimli şekilde kullanabilen öğrenciyi merkez edinerek onun ilgi ve yeteneğini ortaya çıkarıp geliştiren ve onu en donanımlı şekilde bir üst öğrenime hazırlayan bir okul olmaktır.
Misyon
Cumhuriyet Ortaokulu olarak öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı fert ve toplum meselelerini tanıyarak çözüm arama alışkanlığı edindirmek sistemli düşünme ve çalışma alışkanlığını kazandırmak hayal ve yaratıcılık gücünü artırmak bilim ve teknolojiyi her alanda kullanmalarını sağlamak, bir üst öğrenime hazırlamak için varız.
Toplantı Salonu :1
08:50---15:15
Pansiyon Bilgileri
Karayolu
Yerleşim Yeri
Kahvecioğlu sınırları içerisindedir. Kahvecioğlu Köyü,Yolgeçen Köyü ve Güzeloğlu Köyünün ortasına inşa edilmiştir.
il merkezine 53 km ilçe merkezine 11 km